Litt om oss.

Besøksadresse : Allèen 47,  6770 Nordfjordeid

Åpningstider : Ingen faste. Kom når det passer, men ta kontakt først.

Vi har ingen nettbutikk, men vi sender gjerne om du ser noe du vil ha.

Mitt navn er Siv Englund Smørdal,  og eg er eier av Lappestua-Eid, startet i 2001.  Det gikk tidligere mest i alt til lappeteknikk, symaskiner og bunadstoff. På grunn av problemer med helsen har eg nå flyttet «butikken» hjem. I dag er hovedsaken  salg av symaskiner og en del maskin- og sytilbehør. I tillegg har vi ullstoff og lin mm til bunadsøm. Åpningstidene er «etter avtale».

Lappestua-Eid er en «avlegger» fra M. Wedvik Englund,  som ble startet av min bestemor Magnhild Wedvik Englund i 1926  og  ble lagt ned i 2001. I denne butikken «vaks eg opp» blandt broderi, stoff og garn.  Her jobbet eg ofte etter skoletid , og i alle ferier . Fra 1977 ble det jobb i full stilling , og som daglig leder fra 1979.

Vi har vært stolte forhandlere av Janome symaskiner siden 1996, og min mann, Børre Smørdal , har vert servicemann like lenge.

Vi startet med produksjon av Nordfjordbunader for rundt 25 år siden. De aller siste årene har jeg ikke sydd for salg, men (nesten) hver vinter holder vi kurs så folk kan sy selv. Kursene blir fulle uten annonsering, så dersom du er interessert må du ta kontakt.