JANOME

Verdens beste produsent av kvalitetssymaskiner.

Det perfekte valget  for deg som trenger en maskin for å reparere, legge opp og sy om litt , – men også  for deg som vil sy litt mer,  og ønsker en maskin med mekanisk betjening. Her er ingen snarveier, du stiller manuelt inn alle sømmer med stinglengde og bredde. Stille, sterke og velutrustede symaskiner for hjem, reise eller kursbruk. 

Elektroniske  symaskiner gir deg mer presisjon og maskinene har mange egenskaper som kan gjøre deg mer produktiv. Alle sømmer finner du ferdig innstilt kun et tastetrykk borte, og du kan enkelt tilpasse de slik at de passer til dine behov.  Valgmulighetene er mange, fra de store maskinene som har bortimot ubegrensede sy- og redigeringsmuligheter, til  de minste som er små og lette , -enkle å ta med seg til hytten eller på kurs.

Janomes PRO symaskiner er for deg som syr ofte og mye . Industrikvalitet, styrke og høy hastighet er stikkord for disse  fantastiske maskinene. Symaskinene passer like godt for småbedriften, som til hjemmebruk og kursvirksomhet

 

Ved hjelp av desse maskinene får du et profesjonelt resultat.

 Janome overlockmaskiner gjør det enkelt å sy i elastiske og strikkede stoffer. Maskinene er enkle å tre og justere. Effektfulle falder og dekorasjoner med covermaskin.

Covermaskin er  en spesialmaskin for kjedesøm, tvilling- eller trilling- søm. tvillingsøm. Sømmene kan brukes til opplegg, quilting og kreative dekorasjoner.

Rettsøm og Longarm.