Symaskinen Decor Computer 2030 er liten, lett og komplett og du kan enkelt ta den med deg på kurs og reise.

Decor Computer 2030 er den minste i Decor-serien. En moderne, praktisk, rimelig, liten og lett symaskin med god sykomfort. Laget med en ekstra tanke rundt å få den med seg på kurs og reise. Stabil og sterk, klarer både tykke og tynne stoffer samt at den tilbyr tidsbesparende funksjoner som nålitreder, låsesting og liggende spolesystem. Sømutvalget består av de 30 mest vanlige nytte-, elastiske-, dekor- og quiltesømmer, inkl. 3 valgmuligheter for automatisk 1-trinns knapphull.

 

BLI KJENT MED SYMASKINEN DECOR COMPUTER 2030

170 x 110 mm innvendig arbeidsområde

Arbeidsområde måler 170 x 110 mm til høyre om nålen. Passe med plass for hverdagslige syprosjekt, skredderi, interiør eller lappeteknikk og quilteprosjekt.

LCD skjerm

Velg søm på utvendige funksjonsknapper. På LCD skjermen får du all den informasjon du trenger som valgt søm, stinglengde og bredde.

7 mm brede sømmer med 71 nålposisjoner

Stingbiblioteket med mulighet til å sy opp til 7 mm brede sømmer. Hvert enkelt sting med 71 nålposisjoner for myke, runde, delikate konturer. Bredden på stinget gjør dine dekorsømmer fyldigere, klarere og mer distinkte. Velg blant 30 ulike sømmer fra ulike kategorier: nyttesømmer, knapphull, applikasjonssømmer, quiltesømmer og dekorsømmer.

Enkelt å tre maskinen

Det går fort, sikkert og enkelt å spole undertråd og du får på ekstra mye undertråd på de høye, dype «J» undertrådsspolene. Legg spolen i spolehuset, du trenger ikke å «fiske» opp undertråden da maskinen gjør dette selv når du begynner å sy. Det er også enkelt å tre overtråden. Liggende snellepinne for flokefri og jevn transport av tråden. Kodet trådbane og avslutningsvis halvautomatisk nålitreder for enkel treding av nålen og for raske trådbytter.

Hastighetskontroll

Trinnløst, utvendig hastighetskontroll tillater deg å enkelt justere hastigheten når du syr med start/stopp knappen. Du kan også bruke kontrollen når du har fotpedalen helt nedtrykket. Juster fra sakte til maskimal hastighet.

Nål opp/ned knapp

Denne knappen brukes for å senke nålen ned i stoffet uten å røre håndhjulet. Trykk to ganger for å få nålen i sin høyeste posisjon eller for å ta opp undertråden. Nålen stopper alltid oppe etter sying av knapphull.

Låsesting

Om låsestingknappen trykkes inn når rettsømmen eller sikksakk sømmene er valgt, vil maskinen umiddelbart låse sømmen med 6 sting på stedet. Om du syr en sateng- eller dekorsøm, sys sømmen ferdig og festes deretter med 6 sting.

Reversknapp

Om reversknappen trykkes inn når rettsøm eller sikksakk sømmene er valgt, vil maskinen sy bakover så lenge du holder knappen inntrykt. Om du syr sateng- eller dekorasjonssøm, stopper maskinen umiddelbart og fester sømmen.

Start/stopp knapp

Med Decor-serien kan man sy uten å bruke fotpedalen. Trykk på start/stopp knappen for å starte eller stoppe maskinen. Maskinen starter å sy noen sting sakte før den øker farten til maksimal fart som er innstilt med hastighetskontrollen. Knappen lyser rødt når maskinen er i gang og grønt når den ikke er i gang. Trykk på knappen og hold den inne, maskinen senker hastigheten og når du slipper knappen stopper maskinen. Denne funksjonen gjør det enkelt å vende i hjørner mm.

Trykkfotsholder

Trykkfotsholderen er laget i metall og holder trykkfoten på plass. En liten spak på baksiden av trykkfoten tillater et glatt trykkfotsbytte, raskt av/på.

Trykkfotslyft

Løfter og senker trykkfoten Gjennom å trykke spaken et ekstra hakk opp, får du et ekstra høyt trykkfotslyft for å sy i tykkere stoffer.

Trådkniven

Trådkniven skjærer av tråden og sitter behagelig plassert på maskinens venstre side.

Hjelpelinjer på stingplaten, spoleluken og friarmen

Stingplatene har følgende markeringer:

  • Centimeter og inch markeringer i forhold til nålnedslag i midtposisjon.

  • Nålnedslag for hjørneguide 16 mm/3/8”

  • Inch markeringer 1/4, 3/8, 5/8

Opplyst syområde

Fantastisk arbeidsbelysning der du trenger det som mest. Ekstremt lyssterke LED lamper på ulike plasser over arbeidsområdet lyser opp arbeidsområdet på maskinen.

Kraftfull undertransportering – Superior Feed System™

Det synkroniserte unike kraftfulle undertransportørsystemet transporterer dine stofflag med perfeksjon. Undertransportøren er boksformet og har en lang transportyte med mange transporttenne som tar tak i stoffet allerede før nålens første nedslag.

Tilbehørsboks/friarmsbord

I fronten av friarmen sitter friarmsbordet/tilbehørsboksen. Her kan du oppbevare tilbehør som følger med maskinen, slik som trykkføtter, nåler, rengjøringsbørste mm. Fungerer også som et ekstra sybord.

Garanti

5 års full garanti – kostnadsfritt