WonderFil

KVALITETSTRÅD.

WonderFil Specialty Threads har økt trådens betydning, fra å være et undervurdert
og ofte usynlig hjelpemiddel innen søm, til å gi tråd en status som spesialinstrument for din kreativitet. Borte er uttrykket ”en tråd for alle behov”.

Som sydame/mann vet du at trådens betydning for et vellykket syresultat er avgjørende. Gjennom å bruke ulike tråder i ulike materialer åpner du for nye muligheter.

Våre tråder fra WonderFil finnes i en mengde ulike materialer, lengder og farger. Bomull, polyester, metall og rayon. Blanke, matte, glitrete, elastiske, stumme, tynne og tykke tråder. En felles faktor for alle våre tråder, er at de er unike, sterke og fantastisk vakre. Våre kunder forelsker seg i tråden så fort de har prøvd den. Våger du?

Lappestua-Eid  har desse typane inne, men kan skaffe alle :

Konfetti ™ er en 50wt, 3-lags, dobbelbrent, merceriseret egyptisk bomull med en vakker myk finish. Denne lofrie tråden som er uten voks og belegg som bygger seg opp i maskinen, er et populært valg til quilting på både «husholdningsmaskiner» og longarmmaskiner  på grunn av den fantastiske kvaliteten. Konfetti ™ passer også utmerket til søm og brodering . Finnes i 60 herlige farger.

*