Idun 920

BLI KJENT MED HUSHOLDNINGSSYMASKINEN IDUN 920

170 X 110 MM INNVENDIG ARBEIDSOMRÅDE

Innvendig arbeidsområde på 170 x 110 mm til høyre for nålen. Perfekt for å reparere  store prosjekter eller andre prosjekter hvor ekstra arbeidsområde gjør arbeidet enklere.

OPPLYST ARBEIDSOMRÅDE

Arbeidsområdet rundt nålen er opplyst av enbajonettlyspære.

Janome_Idun920_closeup1
 
 
Janome_Idun920_closeup2
 

FRIARM

Ta bort friarmsbordet/tilbehørsboksen og frigjør friarmen for å enkelt tre på et bukseben eller en arm som skal faldes.

TILBEHØRSBOKSEN/FRIARMSBORDET

På fronten av friarmen sitter friarmsbordet/tilbehørsboksen, her kan du oppbevare alle tilbehør som følger med maskinen slik som trykkføtter, nåler, rengjøringsbørste m.m. Fungerer også som et ekstra sybord.

BRUKERVENNLIG JUSTERING

Velg søm og justere stingbredde, lengde og trådspenning med brukervennlig justering.

5 MM BREDE SØMMER

Stingutbudet består av de mest brukte sømmene: rettsøm for å sy sammen stoffer, sy i en glidlås eller falde. Du kan selvfølgelig bruke 4 mm bred tvillingnål til tvillingfalder i både faste og elastiske stoffer for å falde. Sik-Sak å kaste over kantene og sy fast applikasjoner, treskritts sik-sak å sy fast en strikk, elastikk søm for trikå, dekorasjonssømmer og et automatisk knappehull.

JUSTERING AV TRÅDSPENNING

For å lage et sting trengs det to tråder som knyttes sammen. Et perfekt, holdbart sting lages da knuten balanseres til å legge seg mellom lagene av stoff. Justering av trådspenning lar deg enkelt balansere overtråden.

Janome_Idun920_closeup3
 

ENKEL Å TRE

Det går raskt, sikker og enkelt å spole undertråd og du får på ekstra mye undertråd på de høye, dype “J” undertrådsspolene. Legg spolen i spolehuset og “fiske” opp tråden.

Det er enkelt å tre overtråden. To nedfellbare trådpinner. Koded trådvei og avsluttningsvis behagelig nålitreder for enkel tredning av nålen og for raskt trådbytte.

TRÅDRULLEPINNE OG TRÅDRULLESTOPP

To fastmonterte, stående, nedfellbare trådrullepinner sitter på toppen av maskinen. Gjennom å tre symaskinen med to tråder og velge rettsøm får du også muligheten til å sy tvillingsøm.

 
Janome_Idun920_closeup4
 

TRÅDKNIV

Sitter ergonomisk plassert på maskinens venstre side. Kutt raskt av tråden etter hver avsluttet søm. Tidsbesparende og ingen løse tråder under syingen.

HJELPELINJER PÅ STINGPLATE, SPOLELOKK OG FRONTPANEL

Stingplaten og spolelokket har guidelinjer i cm og inch for nøyaktig sømmon eller når du falder. Likeså finnes linjal i cm og inch på friarmsbordet.

TRYKKFOTSLØFT

Løfter og senker trykkfoten. Gjennom å trykke spaken et ekstra hakk opp, så får du et ekstra høyt trykkfotsløft for å sy i ordentlig tykke stoffer.

TRYKKFOTSHOLDERE

Trykkfotsholderen er laget av metall og holder trykkfoten på plass. En liten spak på baksiden av trykkfoten gjør det enkelt å bytte trykkfot.

RYGGEKNAPP

Hold knappen inne og maskinen syr bakover, brukes for å feste sømmen eller for forsterking.