MB7 PRO broderimaskin, - 7 nåler.

Pro broderimaskinen Janome MB7 – er det selvsagte valget når det er detaljene som er viktig. MB7 (Multi Needle Embroidery – 7 nåler) er spesialtilpasset til hjemmet-, foreningen og småbedriftene. Den passer hjemme i syrommet hos syentusiasten, eller hos det lille tekstilselskapet som vil brodere, er ute på markeder og messer. Det er en liten, nett og helt komplett broderimaskin som klarer ting du ikke trodde var mulig.

 • Pro Broderimaskin – 7 nåler
 • 50 innebygde design
 • 10 alfabet i tre høyder: 10, 20 og 30 mm
 • Monogram, 2 og 3 bokstaver
 • Inkl. 3 rammer ( (50×50, 126×110, 240×200 mm)
 • Broderhastighet på 800 sting pr minutt 
 • Kombinere og redigere design på skjermen
 • PC tilkobling via USB minne eller USB kabel
 • Ekstra stor undertrådspole
 • Trådklipp
 • 5 års full garanti

INDUSTRI + HJEMMEBRODERI
Janome har tatt det beste ut av to verdener, industribroderimaskiner og hjemmebroderimaskiner. Av dette har man tatt fram MB7 som har trådstativ for 8 tråder, stor minnekapasitet og den er liten i format og vekt. Brukervennlig og enkelt å tre med fargekodet trådbane, enkelt rammebytte, hurtig rammevalg og et automatisk minne for å gå tilbake i broderiet om tråden skulle gå av.

MIKROBRODERIER OG PRESISJON
Minnekapasitet med 1,5 millioner sting eller 100 design. MB7 klarer av store broderier galant, men den er overlegen gjeldende mikrobrodering – dvs. den broderer små detaljer med en utrolig presisjon.

LETT INDUSTRIMASKIN
Janome MB7 har hastigheten og teknologien som en industrimaskin, men er liten og lett og tilpasset hjemmet og mindre selskap. Gjennom industriell teknologi og med stor minnekapasitet er MB7 unik med mange fordeler innebygd i broderimaskinen.


SKAL DU STARTE EGET? MB7 PASSER DET LILLE BRODERISELSKAPET

Kanskje du forbinder broderimaskinen med den man ser utenlands som broderer navn på fargerike hatter og t-skjorter? Et morsomt ferieminne! Faktum er at det har vært både dyrt og komplisert å få tak i profesjonelt utstyr til maskinbrodering og det har også vært stor mangel på leverandører i Norden. Takket være Janome´s semi-profesjonelle broderimaskin har du nå muligheten til å realisere broderiene dine hjemme, på kontoret eller på messen!

MB7 er det naturlige valget for hjemme- og småselskapene da den er en liten, nett og en helt komplett maskin som du enkelt kan ta med deg dit det passer deg. Maskinen utfører alt i fra mikrobroderier til tett satengfyll og resultatet er en fryd for øyet. Profesjonelle broderimaskiner er kjent for å ha 4 nåler eller mer. MB7 har syv nåler som er mer enn nok da det som ofte ikke trengs mer enn to til fire farger for å brodere en logotype. Det finnes ingen begrensninger for hvor mange farger som kan brukes, den er enkel å tre og har en egen motor for spoling av undertråd som gjør at du kan spole selv om maskinen jobber med andre oppgaver. Raskt, enkelt og effektivt gir MB7 deg broderier av høyeste kvalitet, samtidig som den er smidig og portabel!

Dataprogrammet Digitizer MBX konverterer automatisk alle TrueType fonter fra PC-en din, over til de fineste broderibokstavene. Programmet gir deg muligheten til å styre opp til tre MB7’er samtidig fra samme PC, med tre ulike motiver dersom du ønsker det. Du har full kontroll under hele prosessen. Du kan enkelt styre maskinenes funksjoner fra den praktiske avtakbare LCD skjermen. Du kan i tillegg til dette redigere og sette sammen design som lagres på maskinen eller på et USB-minne. LCD-skjermen har et tastatur som gjør det enkelt å bruke tekst.

Hvorfor ikke kombinere ferdige design med en personlig tvist? Digitizer MBX er det mest kraftfulle stinginnstillingprogrammet på markedet i sin prisklasse. MB7 har samme funksjoner som de profesjonelle, men du får den til en mye bedre pris!

Janome MB7 er en ubeskrivelig pålitelig, flyttbar broderimaskin og den blir din til en god pris! Du vil bli overrasket over hvor enkelt du kan oppnå profesjonelle broderiresultater, og hvor gøy du har det underveis.